Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίταςΤην πίτα του έκοψε στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου η ομάδα μπάσκετ του νησιού ο Περιστεριώνας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Μπορεί να ήταν μια εκδήλωση όμως, ο κόσμος για ακόμα μια φορά γέμισε το γήπεδο. Μπορεί να το γράφουμε σε κάθε μας ανάρτηση που αφορά τα αγωνιστικά νέα του σωματείο και δεν θα κουραστούμε να το αναφέρουμε, ο κόσμος είναι πια πάρα πολύ κοντά στην ομάδα, το διαπιστώνει κανείς από τα παιχνίδια των παίδων μέχρι και τα παιχνίδια του ανδρικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου πρόσεξε και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε στην εκδήλωση να μην έλειπε τίποτα. Διαγωνισμός τρίποντων, αγώνες επιδείξεις με τα τμήματα του σωματείου ήταν κάποια από τα event που είχε προετοιμάσει το Τεχνικό Επιτελείο του σωματείου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και τους περιμένει στην επόμενη αναμέτρηση των τμημάτων.

Ομάδα και κόσμος πια είναι ένα, με την στήριξη (αγωνιστική και ηθική) θα πάει η ομάδα μπροστά. Μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει τόσες προπονήσεις σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αέρα, βροχές, κρύα κι όμως είναι εδώ, έχει συντηρήσει και χτίσει ένα φίλαθλο κοινό που μέρα με την μέρα μεγαλώνει και γίνεται οικογένεια. Έχει δείξει τι πάει να πει αγωνιστικό ήθος και εκπέμπει υγεία, όλοι το βλέπουν αυτό. Ο επιτυχίες έρχονται η μια πίσω από την άλλη, κάθε χρόνο όλο και πιο πολλά παιδιά μπαίνουν στο άθλημα. Ευχαρίστηση, καλή δουλειά και υγεία τίποτα άλλο.

Πάμε λοιπόν, όλοι στο γήπεδο για να φτάσουμε τον Περιστεριώνα εκεί που του αρμόζει.

Επαφή

ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου
Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου "Τήνια 1895"
Τήνος, Τ.Κ. 84200
Τηλέφωνο: 22830.22308
Fax:22830.22308
E-mail:bcperisterionas@gmail.com

Social Media

Eπικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

20 Χρόνια επιτυχίες

Μας υποστηρίζουν