Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Αναμετρήσεις κορυφής

Μετά τις επιτυχημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Εφήβων του Περιστεριώνα, η ομάδα μπάσκετ της Τήνου επιστρέφει στην ενεργό δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με δύο αναμετρήσεις ιδιαίτερα σημαντικές για τη συνέχεια των τμημάτων. Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου οι παίδες θα αναμετρηθούν στο "Τήνια 1895" με τον Γ.Σ. Μυκόνου στις 18.00 το απόγευμα. Με τη νίκη η ομάδα από την Τήνο θα μπεί στην πρώτη τριάδα του ομίλου και θα γλυκοκοιτάζει την κορυφή.

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου το τμήμα των Κορασίδων θα επιστρέψουν στις αγωνιστηκές υποχρεώσεις ύστερα από την αγωνιστική απραγία τους, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου στις 12.30 το μεσημέρι. Το τμήμα του Παναγιώτη Σιώτη θέλει τη νίκη για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και να είναι από τα φαβορί της πρώτης θέσης.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού για ακόμα μια φορά αναμένεται να είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών του σωματείου και να δώσουν βροντερό παρών για να «σπρώξουν» την ομάδα σε δύο σημαντικές νίκες που θα σημαίνουν πολλά για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται τόσο εντός όσο και εκτός Τήνου. 

Επαφή

ΤΑΚ Περιστεριώνας Τήνου
Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου "Τήνια 1895"
Τήνος, Τ.Κ. 84200
Τηλέφωνο: 22830.22308
Fax:22830.22308
E-mail:bcperisterionas@gmail.com

Social Media

Eπικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

20 Χρόνια επιτυχίες

Μας υποστηρίζουν